«هویت»

جستارهایی از موضع «دفاع ملی»

«هویت»

جستارهایی از موضع «دفاع ملی»

آقای محسن رضایی هشدار


 



ما بالاخره نتوانستیم بفهمیم که جناب آقای محسن رضایی و تیم خبری و فکری وی ایران دوست هستند یا دوستی شان دوستی خاله خرسه است.

سایت تابناک که همه می دانیم نزدیک به محسن رضایی و تیم او است، در این سال ها در میان خبرگزاری های رسمی کشور در انتشار مقالات یا اخباری در خصوص دفاع از ایران و حاکمیت ملی بسیار کوشا و خوب عمل کرده است.

این تیم جزو اولین رسانه های اینترنتی بودند که تحریکات مشکوک رژیم باکو را به درستی درک کرده و فهم قابل قبولی از مناسبات این دولت با اسرائیل داشتند.

مقالات خوب این سایت مانند مقاله ای که در دفاع از ماهیت ایرانی بابک خرمدین منتشر نمود و یا گزارش انتقادی که اخیرا در خصوص صحنه های مشکوک پخش شده از برنامه نود که یک شعار تجزیه طلبانه را تبلیغ می کرد  و هم چنین خبری که همین دیروز در خصوص تبدیل شدن ترکیه به کانون دشمنی با ایران نشر داد بسیار عالی و در خور توجه بود. همین طور تیم تابناک در حراست و حساسیت نسبت به مسئله خلیج فارس و جزایر سه گانه همیشه ایرانی عالی عمل کرده اند.

محسن رضایی از نظامیان ایرانی است که در هشت سال دفاع واقعا مقدس از جان و دل برای کشور مایه گذاشت. او مفهوم پدافند از کیان یک مملکت را لمس کرده است و با هر انگیزه ای که بوده باشد، به هر حال بار بزرگ دفاع از ایران عزیز بر پشت اش بود.

ما همه این ها را را می دانیم. اما پرسش اصلی که در ذهن ما است این است که چرا چنین فردی امروز حرف از فدرالیسم اقتصادی یا تدریس زبان های محلی می زند؟

چرا محسن رضایی با این سابقه در میدان حریف بازی می کند. در کنفرانس خبری که طی رونمایی از کتاب فدرالیسم اقتصادی وی برگزار شد یک خبرنگار از او پرسید نظرش در خصوص اصل پانزده چیست؟

فارغ از سوال خبرنگار می بینیم که مسئله فدرالیسم حتی از سنخ اقتصادی اش اذهان را به سوی مسائل قومی و خاص گرایانه سوق می دهد.

فرض کنید استاندار خوزستان بخواهد به صورت مستقل و فدرال با یکی از کشورهای غربی در خصوص منابع نفتی کشور معاهده ای منعقد کند. در این صورت آیا مجلس ایران و دیوان محاسبات و... چه نقشی در این بین بازی خواهند کرد؟

از سوی دیگر از کجا معلوم که همین فدرالیسم اقتصادی روزی تبدیل به یک الگو برای فدرالیسم قومی نشود؟

اقای رضایی حتما می دانند که فدرالیسم قومی یکی از برنامه های نئوکان های امریکایی برای فروپاشی ایران است. به این ترتیب به نظر نگارنده هر گونه صبحت از فدرالیسم ممکن است برای کشور خطرناک باشد.

من فکر نمی کنم که محسن رضایی بدون حسن نیت به این سمت رفته باشد و با شناختی که از او هست سو نظری به کشور و مملکت از طرف وی سراغ نداریم . احتمالا رضایی مشاوران خوبی نداشته است و کسانی که به وی مشاوره می دهند باید بیشتر دفت نظر داشته باشند.

امیدوارم این طرح هر چه زودتر از دستور کار خارج شود و به جایی آن طرحی همگرایانه که مقوم وحدت ملی است جایگزین شود. هر چیزی که بخواهد ما را از یکدیگر دور کند مضموم و خطرناک است.

 

 

نظرات 2 + ارسال نظر
آرش چهارشنبه 25 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 07:50 ب.ظ

زنده باد مدیر این وبلاگ. فقط خود آذربایجانیان وطندوست اند که می‌توانند ریشه پان ترکیسم را از جای بکنند.

احسان پنج‌شنبه 15 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 04:30 ب.ظ

بیایید محافظه کارانه به قضایا نگاه نکنیم. چرا با دید بدبینانه به قضیه نگاه میکنید؟ مگر غیر این است که با نگاه واقع بینانه و گام های برنامه ریزی شده میتوان از سد مشکلات اقتصادی ـ اجتماعی عبور کرد. مسلما آقای رضایی یک نخبه ی مدیریتی در زمینه های اجرایی است. ایشان بی گدار به آب نمی زنند. ایشان همواره جزو با برنامه ترین مدیران ایران اسلامی بوده اند. درود بر ایشان.
خدا همراهشان باشد انشا...
و من الله التوفیق

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد